Gå til hovedindhold

FA 2000 modtager donation på 32.000 kr. til Påske Fodbold Camp

Spar Nord Fonden donerer 32.000 kroner til fodboldklubben Frederiksberg Alliancen (FA) 2000. Donationen skal gå til afholdelse af Påske Fodbold Camp i FA 2000 regi, hvor fodboldglade drenge og piger i alderen 7-13 år kan mødes til en begivenhedsrig camp.

5957 Frederiksberg · Nyhedsrummet · FA 2000

Med en donation på 32.000 kroner fra Spar Nord Fonden søger FA 2000 at etablere en begivenhedsrig fodboldcamp i påsken, hvor de deltagende gæster vil få mulighed for at prøve kræfter med en masse spændende fodboldmæssige aktiviteter.

Formålet med fodboldcampen er at give alle børn muligheden for at deltage uanset, hvilken økonomisk ramme eller baggrund de har. Hos FA 2000 er man derfor meget begejstret for den økonomiske støtte, som Spar Nord Fonden tilbyder. Jesper Westermann, leder af fodboldadministrationen, fortæller selv:

- Vi er meget glade for den økonomiske opbakning fra Spar Nord Fonden. Med en støtte som denne kan vi for alvorlig sætte gang i projektet, der skal bidrage med glæde og sportslige aktiviteter for børn og unge i og omkring lokalsamfundet.

Hos Spar Nord Frederiksberg glæder man sig ligeledes over, på vegne af Fonden, at kunne tilbyde et økonomisk skulderklap til FA 2000. Direktør Kim Dam udtaler således:

- Det er vigtigt for os som lokalbank at støtte op om det lokale foreningsliv, der tilbyder børn og unge værdifulde oplevelser, hvor fællesskab og fysisk aktivitet er i højsædet. Med etableringen af en påske fodboldcamp kan flere unge mennesker få meningsfyldte oplevelser, og det er vi glade for at støtte op om.

FA 2000 er en fodboldklub på Frederiksberg hvor alle, der har lyst til at spille fodbold, er velkomne. Klubben rummer mange forskellige typer af spillere og mennesker. Der er både plads og ressourcer til dem, der drømmer om at gå hele vejen, breddespillere, flygtningebørn og dem, der bare gerne vil dyrke det gode kammeratskab.

Hos FA 2000 ønsker man at se det hele menneske, og derfor har foreningen indgået et samarbejde med Børns Vilkår, med fokus på børn og unge.

Publiceret d.
13. april 2023